Band

 

Vernoemd naar een nummer van Arthur Lee, is de Rock cover band Busted Feet opgericht te Vlissingen in 2012. Net zoals het origineel van Arthur Lee is Busted Feet altijd puur, intens, lekker smerig, maar toch swingend als een malle. Busted Feet weet de beste sixties & seventies Rock, Blues & Soul aan elkaar te smeden tot één stomende avond vol regelrechte klassiekers en onverwachte knallers.

Vier doorgewinterde muzikanten (die hun sporen al ruimschoots in andere bands verdiend hebben), altijd op zoek naar nieuwe, oude, obscure, vette songs. Busted Feet heeft een repertoire opgebouwd dat zowel verrast als herkenning biedt. 

Hun voorliefde voor Psychedelische Rock en Beatmuziek uit de jaren 60 en 70 steken ze niet onder stoelen of banken. Zolang het maar ‘down and dirty’ is… Busted Feet probeert niet de platgetreden wegen te bewandelen zoals zovele coverbands doen, maar juist met dat éne, lang vergeten, maar ooh-zo-lekkere nummer waar je net niet aan dacht uit de hoek te komen. Om je vervolgens daarmee uit je sokken te blazen.

De energieke live-performance van Busted Feet zorgt er voor dat niemand in het publiek stil kan blijven staan. De bandleden zelf gaan totaal op in de muziek, en weten door hun enthousiasme altijd weer het publiek op te zwepen. Uitspattingen als midden tussen het publiek gaan staan, op de grond liggend spelen of verzanden in een dikke jam zijn Busted Feet niet vreemd! Perfect voelt Busted Feet aan wat het publiek van ze wil en weet daar moeiteloos op in te spelen. Dikke slepende rock? You got it! Willen de mensen dansen? Dan schakelt Busted Feet een funk-versnellinkje hoger. Lekker rocken? Done!

Het repertoire van Busted Feet bestaat momenteel uit meer dan 80 nummers. Een complete avond vullen met de lekkerste muziek kan je dus gerust aan deze mannen overlaten. 

Busted Feet is;

Jaap van Boven – Slaggitaar en lead zang

Casper van Hanegem – Drums

Vincent van Boven – Lead gitaar & zang

Sander Morauw – Basgitaar